06203285331 info@babajelnyelv.hu

Érdekel a babajelelés, de nincs lehetőséged részt venni egy csoportos Babajelnyelv tanfolyamon?

Online Skype-on vagy Facebook messenger videochat alkalmazásán
keresztül bevezetlek a babajelelés világába!
Olvasd el, hogy mi történik egy Online Babajelnyelv tanfolyamon!


A Videochat-en vagy Skype-on tartandó Babajelnyelv tanfolyamon 5 héten keresztül, heti 1 alkalommal egy előre megbeszélt időpontban találkozunk. Az órák hatvan percesek. A tanfolyam öt hete során megtanulhatod, hogy hogyan vezesd be úgy a babajeleket a kisbabád életébe, hogy az egészséges kognitív fejlődéséhez elengedhetetlen érzékszervi mozgásos kísérletező tevékenységéből ne legyen kizökkentve, ám mihamarabb magától és örömmel ráérezzen a kezeivel való közlés könnyedségére. Az óráimon témakörönként haladunk, a fokozatosság elvét betartva.

Az online babajelnyelv tanfolyam során közel 120-130 babajelet lehet elsajátítani.

 


A babajelnyelv program hatékonysága – az általam több év alatt kidolgozott és a babajelelő családok visszajelzése alapján hatékonyan és eredményesen működő – módszertanon múlik, melynek elsajátítását 5 hét alatt lépésről-lépésre megtanítom a  résztvevőknek.

Az otthoni tanulást az Online Otthoni Segédlettel segítem, mely 406 szavas videójelszótárt, dalolós-mondókás videóklipeket és oktatóvideókat tartalmaz. Az Online Segédletet 180 napig korlátlanul használhatod. A Babajelnyelv tanfolyamon a magyar jelnyelv jeleit alkalmazom, mellyel bepillantást nyújtok a hallgatóimnak a magyar jelnyelv világába, valamint a jelnyelvet használó siket emberek világába érdekes történetekkel és gondolatokkal kiegészítve.

Az órákat rugalmasan tartom, így akár hajnalban, reggel, délelőtt, délben, délután, késő délután, kora este, este, éjjeli időintervallumban is találkozhatunk.
Az időpont rugalmasan módosítható, így mindkettőnk idejéhez alkalmazkodva, akár egy másik időpontban is megtartható az óra minden extra költség nélkül.  Alkalmazkodom hozzád és a kisbabádhoz, hiszen előfordulhat, hogy a Skype babajelnyelv tanfolyam valamelyik időpontját módosítani kell,  mert a kisbabád megbetegedett,  nem aludt el nyűgös, mert nehéz éjszaka van mögöttetek., vagy csak közbe jött valami.

Az első órán a kezdő jelekkel vezetem be a babajelelést, melyet a második órán a játékok és az állatok jelei követnek. A harmadik órán az étkezés majd a negyedik órán az érzelem és a biztonság témaköre követ. Az ötödik alkalommal képzeletbeli sétára indulunk otthonról egészen a játszótérig. Minden órán alaposan foglalkozunk a módszertannal. 

Az Skype babajelnyelv tanfolyamon személyesen rátok fókuszálva, a kisbabád érdeklődésének mentén haladva vezetlek be a babajelelés meglepetésekkel teli világába.  Az órákon az aktuális témakörnek megfelelő játékok és egyéb tárgyak segítségével könnyítem meg a tanulást számodra.  Általánosan elmondható, hogy az óráimon részt vett szülők már a harmadik-negyedik foglalkozáson  vidáman számolnak be gyermekeik első babajeleiről. 

Érdemes úgy időzíteni az online órákat, hogy a kisgyermeked aludjon közben, mivel a babajelelés módszertanát neked fogom megtanítani. Ha nem tudod megoldani, akkor sincs semmi gond. Rengeteg tapasztalatot szereztem olyan Babajelnyelv Skype órák megtartásával, ahol a gyermek is részt vett és garantáltam állítom, hogy nagyon élvezték, mert közben velük is foglalkozom. Ráadásul nem egy esetben én vettem észre a gyermek  első babajelét monitoron keresztül.
Ha van rá lehetőség, akkor a pároddal vagy akár a nagyszülőkkel együtt vegyetek részt az órán.

 

 

 

Iván baba édesanyja is Skype-on keresztül tanult  meg babajelelni.
Iván az egyik Skype óránkon a monitoron keresztül  nekem mutatta először a KUTYA jelét 🙂

 


Benedek anyukájával az óráink 21:30-kor kezdődtek  mikor ő már az igazak álmát aludta.
A második óránkon már azzal fogadott, hogy a 9 hónapos Benedek mutatja már a MÉG jelét, amit hamarosan követett a TEJ és a LÁMPA jele.

Bálint és szülei Németországban élnek, így ők is  Skype-on keresztül tanulták meg a babajelelést.

Meghallgatod vagy megvárod, amíg megtanul beszélni a gyermeked?
Tanulj velem babajelelést, és végig fogom  a kezed a babajelelő utad során az online,
otthoni segédlettel!

Jelentkezem a csoportos Babajelnyelv tanfolyamra!

csoportos Babajelnyelv tanfolyamok

Jelentkezem az 5 hetes csoportos Babajelnyelv tanfolyamra!
Veszprém: Előreláthatólag decemberben
Balatonfüred: 2020.10. 09. péntekenként
Balatonalmádi: Szervezés alatt
Székesfehérvár: 2021. március
Budapest: Szervezés alatt
Keszthely: 2020.10.12. hétfőnként

Jelentkezem az Online Babajelnyelv tanfolyamra!

Jelentkezem az Online Babajelnyelv tanfolyamra!

Jelentkezem a magán Babajelnyelv tanfolyamra!

Jelentkezem a magán Babajelnyelv tanfolyamra!

Rádióinterjú a babajelelésről, ahova babajelelő anyukák is elkisértek!

Ingyenes babajelnyelv bemutató előadás

Ingyenes babajelnyelv bemutató előadás

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Share This