06203285331 info@babajelnyelv.hu
Ingyenes babajelnyelv bemutató előadás

A babajelnyelv tanfolyam halló szülők és halló, még nem beszélő vagy már néhány szót vagy szótagot használó, ám ennél többet mondani vágyó kisbabáik számára létrehozott 5 hetes foglalkozás.
A babajelnyelv tanfolyamokat hétköznap délelőttönként szoktam tartani, ahova többnyire anyukák jönnek el a kisbabáikkal, ám nagy örömömre egyre több apuka és nagyszülő és nagyobb testvér is részt vesz a foglalkozásokon.
A babajelnyelv tanfolyam 60 perces, mely 5 héten keresztül heti egy alkalommal, mindig ugyanazon a napon van megtartva.
Az állandó csoportos babajelnyelv tanfolyam helyszínei: Budapest, Veszprém, Balatonalmádi, Székesfehérvár, Tapolca, Keszthely ám ezeken kívül az ország több területén is tartok tanfolyamot, sőt Skype-on is.

Babajelnyelv tanfolyam Veszprémben Fizl Kata babajelnyelv-oktatóval!
Babajelnyelv tanfolyam

 

Mi történik egy csoportos Babajelnyelv tanfolyamon?

A tanfolyam öt hete során tanítom meg a szülőknek a babajeleket a tematikailag felépített órákon, témakörönként haladva, melyek a jól ismert gyermekdalokkal és mondókákkal könnyen elsajátíthatóak. Továbbá, hogy hogyan tudják a szülők a babájuk igényeit követve, a különféle helyzeteket kihasználva bevezetni úgy a babajeleket, hogy a kisbaba egészséges kognitív fejlődéséhez elengedhetetlen érzékszervi mozgásos kísérletező játékából ne legyen kizökkentve, ám mihamarabb magától és örömmel ráérezzen a kezeivel való közlés könnyedségére.
A vidám hangulatú óráimon a babák észrevehetően már a második foglalkozáson felfigyelnek a jelelő kezeinkre és aa pici kezeikkel többnyire a harmadik foglalkozáson már bepillantást engednek a gondolataikba. Nézzétek meg Matyi első babajeleit!
A babajelnyelv tanfolyam során közel 120-130 babajelet lehet elsajátítani.

Matyi első babajelei!

Minden Babajelnyelv tanfolyamra a mesélő Babajelnyelv Játékdobozommal érkezem.
A dobozom meséjén egy piros házikóból indulnak el a gyerekek az állatkertbe.
Útközben sok izgalmas kalandban van részük., melyről babajelelve sokat beszélgetünk.
A Babajelnyelv mesedoboz mélyéről mindig az aktuális témakörnek megfelelő játékok kerülnek elő a gyermekek nagy örömére. 

A babajelnyelv program hatékonysága – az általam több év alatt kidolgozott és a babajelelő családok visszajelzései alapján hatékonyan és eredményesen működő módszertanán múlik, melynek elsajátítását 5 hét alatt lépésről-lépésre megtanítom a tanfolyamon résztvevőknek.
A babajelnyelv tanfolyamon a magyar jelnyelv jeleit alkalmazom, mellyel bepillantást nyújtok a magyar jelnyelv világába, valamint a jelnyelvet használó siket emberek világába érdekes történetekkel és gondolatokkal.

Végig fogom a kezed a babajelelő utazásod során!

Fontos számomra, hogy a babajelnyelv tanfolyamon résztvevő babák és mamák babajelelő fejlődését intenzíven kövessem, az impulzusaikra figyeljek és adott esetben azonnal reagáljak, így az óráim létszámát korcsoportoktól függően maximalizáltam hét- kilenc főre.
Állandó figyelemmel, személyes tanácsokkal, javaslatokkal követem és segítem az órákon résztvevő családok babajelelő fejlődését, hogy mihamarabb eredményesen elsajátítsák a babajelelés alapjait.

Pápa

Facebook zárt csoport a Babajelnyelv tanfolyamon részt vett hallgatóknak

A babajelnyelv tanfolymra jelentkezőknek lehetőségük van bekerülni a Facebookon általam létrehozott babajelnyelv zárt csoportba, ahol aktív és egymást támogató csoportszellem uralkodik. A babajelelő mamáim megosztják gondolataikat, élményeiket, történeteiket, mely inspiráló hatással van a többi mamára. Felmerülő kérdésekre megfelelő szakmai választ kapnak, mely segítség a többi csoporttag számára is.
Az első megtartott óra után küldök meghívót a csoportba, ahova azonnal lehet csatlakozni.

Online Otthoni Segédlet

 

Az országban teljesen egyedülálló online otthoni segédletet biztosítok minden tanfolyamon résztvevő hallgatónak. Az alap csomag 406 szavas videójelszótárt és kinyomtatható babajelrajzokat tartalmaz, amit 180 napig lehet használni. Oktatóvideók és 58 dalolós-mondókás-jelelős videoklip segíti az otthoni babajelelést, 
Az első megtartott óra után küldöm a megadott emailcímre az otthoni segédlethez a hozzáférési adatokat. Az otthoni segédlet asztali gépen, tableten és mobilon is nézhető.

Meghallgatod vagy megvárod, amíg megtanul beszélni?
Tanulj velem babajelelést, és végig fogom  a kezed a babajelelő utad során az online,
otthoni segédlettel!

Jelentkezem a csoportos Babajelnyelv tanfolyamra!

csoportos Babajelnyelv tanfolyamok

Jelentkezem az 5 hetes csoportos Babajelnyelv tanfolyamra!
Veszprém: Előreláthatólag decemberben
Balatonfüred: 2020.10. 09. péntekenként
Balatonalmádi: Szervezés alatt
Székesfehérvár: 2021. március
Budapest: Szervezés alatt
Keszthely: 2020.10.12. hétfőnként

Jelentkezem az Online Babajelnyelv tanfolyamra!

Jelentkezem az Online Babajelnyelv tanfolyamra!

Jelentkezem a magán Babajelnyelv tanfolyamra!

Jelentkezem a magán Babajelnyelv tanfolyamra!

Rádióinterjú a babajelelésről, ahova babajelelő anyukák is elkisértek!

Ingyenes babajelnyelv bemutató előadás

Ingyenes babajelnyelv bemutató előadás

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Share This