Hogy néz ki a csoportos tanfolyam?

 

A Csoportos Babajelnyelv Oktatás egy 5 hetes, heti 1 órás élő tanfolyam.  Itt közösen tanulhatod meg a babajelnyelv alapjait és módszertanát.

A tanfolyam órái minden héten ugyanabban az időpontban vannak, így könnyű beépíteni a napi- és hetirendbe.

Az órára magaddal hozhatod – sőt, hozd is magaddal! – babádat; nem kell bébiszittert keresned.

Tanulás közben sokat játszunk, éneklünk, mondókázunk és ez a gyerekeket is leköti.

A legtöbben a tanfolyam vége után is tartják a kapcsolatot egymással, akár élőben, akár a zárt, exkluzív Facebook csoportunkban, ahol bármikor megoszthatják egymással tapasztalataikat, történeteiket.

Hogy néz ki az online tanfolyam?

Az Online Babajelnyelv tanfolyam egy interaktív oktatás videochaten vagy Skype-on keresztül, heti egyszer 60 percben 5 héten át. 

A kezedet fogva lépésről-lépésre vezetlek, az alapoktól a haladó szintig oktatóvideókkal, jelvideókkal, videóklippekkel, nyomtatható tanulókártyákkal, segédletekkel,

A Skype órákat rugalmasan tartom, így akár délután, sőt este is tanulhattok. A párodat is bevonhatod, hogy együtt mihamarabb belevessétek magatokat a kisbabátokkal való hatékony jelelésbe.

N

A regisztráció menete:

 1. Az alábbi űrlapot töltsd ki és klikkelj a jelentkezem gombra.
 2. Jelentkezés után emailen tájékoztatlak a regisztrációd sikerességéről. A tanfolyam pontos indulása függ a létszám meglététől (8 Fő), így erről is időben tájékoztatlak.
 3. A tanfolyam indulásának első napján kell kifizetni a díjat.
 4. A hozzáférést az Online Otthoni Segédelthez az első óra után megkapod.
 5. Leletöltheted az ajándék Képes Babalapozgatót. A kiállított számlát az űrlapon megadott emailcímre küldöm.

Mi van az árban?

 

 • Öt  60 perces személyes, csoportos foglalkozás, ahova díjmentesen kísérő is jöhet,
 • 4 db ingyenesen letölthető Babajelnyelv képes babalapozgató melyek címei: „Baba játékai” „Állatok” „Járművek” Ételek”
 • otthon is használható online segédletet, melyet okostelefonon és tableten is elérhetsz (belépés a menüsorban lévő linken)
  • Találsz benne egy 406 szavas ABC szerint rendezett videójelszótárat,
  • 205 darab nyomtatható babajelrajzot,
  • babajelelős videóklipeket és
  • oktatóvideókat, ami segít a leggyakoribb jelek villámgyors visszaidézésében, valamint
 • egy belépőt exkluzív Facebook csoportunkba, ahol megbeszélhetitek tapasztalataitokat a többi babajelelő anyukával és Fizl Kata babajelnyelv oktatóval.

 19 000 Ft

.
N

A regisztráció menete:

 1. Az alábbi űrlapot töltsd ki és klikkelj a jelentkezem gombra
 2.  Jelentkezés után emailen tájékoztatlak a jelentkezésed sikeréről.
 3. A kapott  email tartalmazni fogja az utalási adatokat.
 4. A befizetésed megérkezése után leegyeztetjük az első óránk időpontját.
 5. Az első óránk után elküldöm neked az  Online Babajelnyelv tanfolyami felületéhez a  hozzáférési adatokat, azaz a felhasználónevet és jelszót.
  Leletöltheted az ajándék Képes Babalapozgatót.
 6. A kiállított számlát az űrlapon megadott emailcímre küldöm.

Mi van az árban?

 

 • 5 héten át heti egy alkalommal 60 percen át személyesen, rátok és a gyemeketek érdeklődésére fókuszálva bevezetlek titeket a babajelelés izgalmas világába.
 • 4 db ingyenesen letölthető Babajelnyelv Képes babalapozgató melyek címei: „Baba játékai” „Állatok” „Járművek” Ételek”
 • A tanfolyami felületen hozzáférhetesz a 406 szavas ABC szerint rendezett videójelszótárhoz, mely témaköörnként szűrhető. Pl: Ételek jelei, állatok jelei stb..
 • 205 darab nyomtatható tanulókártya
 • 56 babajelelős videóklipeket
 • egy belépőt exkluzív Facebook csoportba, ahol megbeszélhetitek tapasztalataitokat a többi babajelelő anyukával és Fizl Kata babajelnyelv oktatóval.

 

 

 23 000 Ft

.
A babalapozgató borítóképe, állatokkal

RÓLAM

Közel 10 éves tapasztalattal rendelkezem a babajelelés terén. A saját gyermekeimmel babajeleltünk, valamint több száz család gyermeke kezdett el babajelelni a módszerem mentén.

Szakmai elhivatottságom elő irányozza az állandó és folyamatos tanulást, így főiskolai képzésen csecsemő és kisgyermeknevelő szakon diplomát szereztem, ahol tanáraim által nagyra értékelt  szakdolgozatomban a babajelelés hatását vizsgáltam a beszédfejlődésre fókuszálva.

Siket szülők gyermekeként nevelkedett anyanyelvi jelelő vagyok, így a hatékony babajelnyelv oktatás mellett célom az érzékenyítés és a magyar jelnyelv népszerűsítése is a foglalkozásaimmal.

darab nyomtatható babajelrajzot

szavas ABC szerint rendezett videójelszótárat

Fizl Kata

éves tapasztalat

jelelő család

Az országban először én hoztam létre egy közel ezer videóból álló oktatási anyagot  Online Otthoni Segédlet néven, melyet minden hallgatómnak plusz költségek nélkül biztosítok a kezdetektől fogva félévig.
A népszerű Otthoni Segédletemben találhatóak

 • az órákon elhangzottak alapos összefoglalója,
 • oktatóvideók,
 • videójelszótár,
 • kinyomtatható tanulókártyák,
 • jelelős dalok és mondókás videoklipek.
 • exkluzív Facebook csoport tagság

Ezek órák után is nagyban segítették a hallgatóim babajelelő fejlődését, mi több így az apukákat és a nagyszülőket is be lehetett vonni és nem maradtak ki az élményből!

 

óra jegyzetei

Csodás lenne, ha jobban megértenétek egymást, ugye?

A fogyatékkal élőknek való a babajelelés.. az én gyerekem nem fogyatékos

 • Nem! A babajelelés a tipikusan fejlődő halló babák és halló szüleik korai kommunikációját segíti. A gyermek fejlődését nem gátolja a babajelek használata. A halló baba addig használja a babajeleket, amig meg nem tanul beszélni, majd fokozatosan elhagyja azokat. A gyógypedagógia mindig is alkalmazott Makaton kézjeleket és gesztusnyelvet egyesesetekben, mely nem hasonlítható össze a babajelnyelv módszerével.

Az én gyerekem igy is kézzel –lábbal mutogat, és mindig megérteti magát velünk

 • Hidd el, nehéz helyzetben van a babád, ha csak 10 szót tud kimondani, 20-at valahogy elmutogat és a passzív szókincse ennek tízszerese, ami ráadásul folyamatosan növekszik. A babák utánozzák a mozdulatainkat, gesztusainkat, mimikánkat, majd ezzel kommunikálnak velünk. Ismerősek az alábbiak? Pl: Vegyél fel, Csüccs ide, Gyere ide, Állj meg, Légy csendben, Nem-nem, Forró az étel fújjuk meg, pá-pá stb..

Szerintem nem fontos a babajelelés, enélkül is lehet kapcsolódni a gyermekemhez tökéletesen

 • A szülő nem azért babajelel a gyermekével, mert nem érti őt, hanem azért, mert kíváncsi, hogy mi járhat a kisbabája fejében. Valóban nem létszükséglet a babajelelés, hiszen enélkül is ki lehet alakítani egy kötődő kapcsolódást szülő és gyermeke közt, de kár lenne kihagyni, mert életre szóló élmény a korai kétoldalú kommunikáció és sok kellemetlen pillanatot spórolhatunk meg maguknak.

Kérj visszahívást!

Tudom, hogy sok kérdésed van.  

8 + 10 =

Fizl Kata