Adatvédelmi nyilatkozat

Adatvédelmi Nyilatkozat
A honlapon bemutatott és olvasható tartalom Varsányiné Fizl Katalin egyéni vállalkozó (székhely: 8222 Balatonalmádi, Sátorhegyi út 3., adószám: 67091308139) tulajdonát képezik.
A megrendeléskor megadott adatokat az érvényes és hatályos törvényi előírásoknak megfelelően bizalmasan kezeli, harmadik fél számára azt semmikor és semmilyen indokból nem adja át. Az adatvédelmi elvek kialakításakor figyelembe vette az 1992. évi LXIII. törvényt a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról, valamint az 1998. évi VI. törvényt az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során, Strasbourgban, 1981. január 28. napján kelt Egyezmény kihirdetéséről, valamint a 1995. évi CXIX. törvény a kutatás és a közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről szóló törvényt. Varsányiné Fizl Katalin egyéni vállalkozó tájékoztat, hogy regisztrációddal, megrendeléseddel hozzájárulsz, hogy személyes adataid (név, cím, telefonszám, email, vásárlási adatok) az adatvédelmi jogszabályok előírásainak megfelelően vásárlási ajánlatok megküldéséhez tárolja, kezelje, illetve felhasználja.Az adatkezelés törvény, hozzájárulás valamint az adatvédelmi irányelv 7. cikk f.) pontja alapján történik.
Abban az esetben, ha megszakad a regisztráció az adatokat töröljük.
Az adatszolgáltatás önkéntes, adataid nyilvántartásunkban törlésig kezeljük.
Amennyiben adataidban változás állna be, jelezd regisztrációd módosításával.
Adataid módosítását, törlését kérheted levélben a 8222 Balatonalmádi, Sátorhegyi út 3. címre küldve, vagy elektronikus úton az info@babajelnyelv.hu email címre küldött levélben.
Ugyanezen úton bármikor tájékoztatást kérhetsz a kezelt adatok köréről.
Adatvédelmi nyilvántartási szám: NAIH-85429/2015.
A www.babajelnyelv.hu weboldalon a feliratkozás, illetve vásárlás egyben a feliratkozási feltételek kifejezett elfogadását jelenti, azaz a felhasználó előzetes hozzájárulását az adatbázisába való felvételhez, illetve elektronikus levelek fogadásához.